Δευ - Παρ 08:30 - 20:30

Σάβ 09:00 - 13:00

2310 400 226 & 2310 400 000
Ασκληπιού 10

Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Follow Us
  • English
  • Русский

 

Ιστορία

IVF Center Thessaloniki  >  Ιστορία

Το Thessaloniki IVF Center αποτελεί μία πρωτοποριακή μονάδα στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από τις πρώτες που λειτούργησαν στην Ελλάδα, ήδη από το 1985. Η μακροχρόνια εμπειρία των γιατρών αλλά και η εξειδίκευση του προσωπικού εγγυάται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, παραμένοντας πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Μέθοδος της διακολπικής λήψης των ωαρίων.Το Thessaloniki IVF Center (Κέντρο Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης), είναι μία από τις δύο πρώτες μονάδες Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Ελλάδα, αλλά και από τις πρώτες που λειτούργησαν σε διεθνές επίπεδο. Ιδρύθηκε το 1985 από μια ομάδα γιατρών, οι οποίοι είχαν εκπαιδευτεί επί σειρά ετών σε γνωστά κέντρα της Αγγλίας. Τα πρώτα χρόνια λειτουργούσε στην κλινική ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ της Θεσσαλονίκης. Το 2001 μεταφέρθηκε στο νεοσύστατο τότε Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου και παραμένει έως σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του, οι γιατροί του Κέντρου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να δραστηριοποιηθούν σε όλες τις μεθόδους που εφαρμόστηκαν στο χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με ιδιαίτερη έμφαση στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση.
Η παραμονή στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, υπήρξε σταθερός στόχος του Κέντρου, γεγονός που συνέβαλλεeksosomatiki-gonimopoihsh-thessalonikis1 σημαντικά στην απλοποίηση και την καθιέρωση της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, αλλά & των άλλων μεθόδων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η μέθοδος λ.χ. της διακολπικής λήψης των ωαρίων, που έκτοτε καθιερώθηκε στη χώρα μας, εφαρμόστηκε πρώτα από τους γιατρούς του Thessaloniki IVF Center αντικαθιστώντας την περίπλοκη λαπαροσκοπική μέθοδο που εφαρμόζονταν μέχρι τότε, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην αποδοχή και τη διάδοση της.

Στο ίδιο κέντρο επιτεύχθηκε, μεταξύ άλλων, η πρώτη δίδυμη κύηση με παρένθετη μήτρα και είχε αίσιο πέρας.

Ποιότητα

Πρότυπο κέντρο σε επίπεδο εγκαταστάσεων, δομών, τεχνολογίας αλλά και ανθρώπινο δυναμικό

Δείτε περισσότερα
Η ομάδα μας

Γνωρίστε την ομάδα των ιατρών γυναικολόγων - μαιευτήρων και εμβρυολόγων του κέντρου

Διαβάστε περισσότερα
Πού θα μας βρείτε

Δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας και κλείστε τώρα ένα ραντεβού με την ομάδα ιατρών του κέντρου

Δείτε περισσότερα