Δευ - Παρ 08:30 - 20:30

Σάβ 09:00 - 13:00

2310 400 226 & 2310 400 000
Ασκληπιού 10

Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Follow Us
  • English
  • Русский

 

Φιλοσοφία

IVF Center Thessaloniki  >  Φιλοσοφία

Η ιατρική στην εποχή μας λόγω της περιπλοκότητάς της απαιτεί υψηλή εξειδίκευση, συνεργασία πολλών ειδικοτήτων και χώρους με την κατάλληλη υποδομή για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα και προ παντός ασφάλεια. Για λόγους άμεσης πρόσβασης σε γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, το κέντρο επέλεξε να λειτουργεί στο πλαίσιο οργανωμένου πάντα νοσηλευτηρίου με την απαραίτητη υποδομή, αρχικά στην κλινική «Κυανούς Σταυρός» και από το 2001 στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, που είναι ένα από τα αρτιότερα νοσηλευτήρια της χώρας.

Προσωπική παρακολούθηση των υποψήφιων μητέρων/γονέων

Προσωπική παρακολούθηση των υποψήφιων μητέρων/γονέων

Στο Thessaloniki IVF Center, πριν την Εξωσωματική Γονιμοποίηση, εξαντλούνται όλες οι άλλες απλούστερες τεχνικές ανάλογα με την ένδειξη, κατά περίπτωση και αιτιολογημένα, ακολουθώντας μια μεθοδολογία σύμφωνα με τα αναγνωρισμένα διεθνή standards. Η ελάχιστη ιατρική επιβάρυνση και η μέγιστη δυνατή προστασία των ασθενών αποτελεί κορυφαίο μέλημα, παράλληλα με την επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου.

Η προσωπική παρακολούθηση των υποψήφιων μητέρων/γονέων από συγκεκριμένο γιατρό της επιλογής τους αποτελεί πάγια τακτική του κέντρου, όπως επίσης η προσφορά υπηρεσιών σε ολόκληρο το φάσμα της Ειδικότητας της Μαιευτικής και Γυναικολογίας σε συνεργασία και με εξωτερικούς συνεργάτες.

Για λόγους δεοντολογίας

Τα ζευγάρια στα οποία η Εξωσωματική Γονιμοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδος καταλήξει σε κύηση, ενθαρρύνονται πάντα να επανέλθουν στον γυναικολόγο που τους παρέπεμψε.

Πριν την Εξωσωματική Γονιμοποίηση

Εξαντλούμε όλες τις άλλες απλούστερες τεχνικές ανάλογα με την ένδειξη, κατά περίπτωση και αιτιολογημένα ακολουθώντας πάντα τα διεθνή standards.