Δευ - Παρ 08:30 - 20:30

Σάβ 09:00 - 13:00

2310 400 226 & 2310 400 000
Ασκληπιού 10

Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Follow Us
  • English
  • Русский

Dr AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ

Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Thessaloniki IVF Center όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά

Περάτωσε τις Γυμνασιακές του σπουδές στο Αμερικάνικο Κολέγιο ANATOLIA και αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1969.
Το 1972 έφυγε στην Αγγλία όπου παρέμεινε μέχρι το 1978 ειδικευόμενος στην Γυναικολογία–Μαιευτική και ιδιαίτερα στα πεδία της Στειρότητας – Υπογονιμότητας, Κολποσκόπησης και Ενδοσκοπικής Χειρουργικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Jessop Hospital of Women στο Sheffield όπου έφθασε μέχρι το βαθμό του επιμελητή. Εργάσθηκε επίσης ως επιμελητής και στο East Berminham Hospital. Ιδιαίτερος τομέας ειδίκευσης και ενασχόλησης του ήταν η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και η Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF) έχοντας διδαχθεί, από τα πρώτα βήματά της, την διακολπική λήψη των ωαρίων από τους Kemeter και Feichtinger στη Βιέννη. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ivf Center Thessaloniki όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά.

Από την παιδική του ακόμη ηλικία έδειξε ιδιαίτερη αγάπη και κλίση σε ότι έχει σχέση με την αισθητική της κινούμενης εικόνας και τη φωτογραφία. Σε περισσότερα από σαράντα χρόνια έχει συγκεντρώσει στο φωτογραφικό του αρχείο πάνω από τριάντα χιλιάδες αρνητικά και στην ταινιοθήκη του περισσότερες από τρεις χιλιάδες ταινίες πολλές από αυτές συλλεκτικές. Φωτογραφίες του έχουν εκτεθεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, έχουν βραβευθεί σε διαγωνισμούς και έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (ΛΕΥΚΙΘ).

Contact Info
+30 2310400226

[email protected]

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 10, ΠΥΛΑΙΑ, 570 01, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.